Roda Jc Spelers : Oud-Roda JC'er Ger Senden: 'wilde niet afhankelijk zijn of ... / In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard.. Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld. In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard.

Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard. In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker.

Twaalf spelers Roda JC opgeroepen voor KNVB-team
Twaalf spelers Roda JC opgeroepen voor KNVB-team from www.rodajckerkrade.nl
In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld. Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard. Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam.

Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club.

Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard. In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam.

In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard. Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker. In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club.

Roda JC - Ajax 31-1-2016 (2-2) : Spelers bedanken uitvak ...
Roda JC - Ajax 31-1-2016 (2-2) : Spelers bedanken uitvak ... from i.ytimg.com
In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker. Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard.

Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker.

In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld. Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard. Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker.

Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker. Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld.

Roda JC heeft Kroatische spits op proef, selectie bestaat ...
Roda JC heeft Kroatische spits op proef, selectie bestaat ... from sportnieuws.nl
In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard. In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld. Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker.

Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker.

Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker. In 2008 tekende linssen een contract bij roda jc, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. Hij stond bekend als een van de grootste talenten van nederland en speelde ook een grote rol op het middenveld van de venlose club. In de winterstop van het seizoen 09/10 werd linssen door roda jc verhuurd aan fortuna sittard. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld.

Tevens treden de limburgers weer toe aan het toernooi om de knvb beker roda jc. In het seizoen 2013/14 speelt roda jc kerkrade voor het eenenveertigste achtereenvolgende jaar in de eredivisie, na vorig jaar via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te hebben gesteld.